Köszönjük, hogy támogatásra méltónak tartja tevékenységünket!

Így rendelkezhet adója 1 százalékáról!

A civilszervezetek számára az adófizetők a befizetett személyi jövedelemadó egy százalékáig az adócsomag részét képező (EGYSZA) nyilatkozaton rendelkezhetnek.
Egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély: 2019. február 27-ig adhatja le adóbevallását a NAV-nak, vele együtt az adó 1 százalékáról szóló (EGYSZA) rendelkező nyilatkozatot.
Magánszemély: önadózás esetén 2019.május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz adóbevallását,  amely egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is.
Munkáltatói adómegállapítás esetén: 2019. május 10-ig lezárt adóazonosító jellel ellátott, ragasztott felületen átnyúló, saját kezűleg aláírt borítékban lehet eljuttatni a nyilatkozatot  a munkáltató részére.
Elektronikus adóbevallás esetén: 2019. május 22-ig, az ehhez szükséges a NAV honlapján közzétett nyomtatványkitöltő- és ellenőrző program itt, segítségével kitöltött “16EGYSZA” jelű formanyomtatványon rendelkezhet  az adója 1 %-áról az “EGYSZA” jelölésű nyilatkozaton.
Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó 1 %-ról: 2019. május 22-ig van lehetőség külön is feladni a rendelkezést, az “EGYSZA” elnevezésű nyomtatványon, elektronikusan vagy kinyomtatva lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban, illetve személyesen a NAV Ügyfélszolgálatain.
Bővebb információ a NAV ügyfélszolgálatoknál.

Bízva abban, hogy az adózók egy része megtisztel minket és adó 1 százalékával támogatja nonprofit tevékenységünket, az alapítvány továbbra is elsődleges feladatának tekinti a mentőkutyák képzését, a Mentőkutyás Szolgálat működtetését, a bajbajutott emberek mentését, a Mentőkutyás Kiképzőbázis fenntartását, üzemeltetését, szemináriumok, oktatások, gyakorlatok szervezését úgy, hogy a bázis által nyújtott lehetőségek mind a hazai, mind a külföldi alakulatok számára biztosítottak legyenek. A bázison működő állatmenhelyre bekerülő mentett kutyák mielőbbi szerető családhoz juttatását szintén fontos feladatunknak tekintjük.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az alapítványunkra bízott adományokat felelős szervezetként úgy használjuk fel, hogy ne okozzunk csalódást azoknak, akik úgy döntöttek, hogy minket tisztelnek meg 1%-ukkal, vagy adományukkal.